mala škola

MARKETING AUTOMATIZACIJE

Sa Dimitrijem Ostojićem

mala škola

MARKETING AUTOMATIZACIJE

Sa Dimitrijem Ostojićem

Ako si ti sad spreman da prodaš možda tvoj potencijalni kupac nije trenutno spreman da kupi, ali kada je tvoj potencijalni kupac spreman da kupi ti moraš biti spreman da prodaš.

E te stvari umesto tebe radi marketing automatizacija.

Mala škola marketing automatizacije

Mala škola marketing automatizacije je osmišljena da ti praktično pokaže kako da postaviš sistem koji je uvek spreman na sve što potencijalni kupac želi od tvog biznisa:

 • Da izmapiraš i postaviš idealni prodajni proces koji radi 24/7

 • Da na pravi način predstaviš svoje proizvode i usluge i edukuješ svoje potencijalne kupce

 • Da u pravo vreme plasiraš kvalitetan sadržaj koji tvoji kupci traže

 • Da automatizovano prodaš svoje proizvode i usluge

 • Da skaliraš svoj biznis na neograničen broj potencijalnih klijenata bez obzira na veličinu tima koji imaš

 • Da izgradiš svoj brend personalizovanom komunikacijom

 • Da naučiš novu veštinu koja će podići tvoju vrednost na tržištu

Programom su obuhvaćene različite situacije i opcije koje donose rezultate kao i mnoštvo konkretnih primera iz prakse prikazanih u različitim nišama. 

Većina biznisa kod nas ne koristi ni delić mogućnosti koje za tebe mogu napraviti veliku razliku. Na tebi je samo da iskoristiš ovu priliku i pokloniš svom biznisu značajnu prednosot u odnosu na konkurenciju.

Besplatna edukacija za marketing automatizaciju

Da, dobro si pročitao. Besplatna edukacija.

Kako bih na pravi način ispromovisao marketing automatizaciju na našem tržištu odlučio sam da većinu sadržaja koji budem snimao podelim potpuno besplatno.

Jednom nedeljno ću u narednih 6 meseci deliti po jednu lekciju ovog kursa na Default design You Tube kanalu (like, share & subscribe) i na mom ličnom LinkedIn nalogu.

Na taj način će svi koje interesuje marketing automatizacija imati pristup osnovnim lekcijama koje će moći primeniti na svoje projekte.

Sve što treba je da me zapratiš na YouTube kanalu i mom LinkedIn nalogu :)

Međutim, za sve one koji žele više, koji ne žele da čekaju svake nedelje na po jedno novu lekciju, koji žele da nauče i primene konkretne principe marketing automatizacije za njihovu nišu spemio sam VIP članstvo sa dodatnim povoljnostima.

Zašto baš marketing automatizaciju

Godinama unazad sa svojim klijentima radim na primeni marketing automatizacije, razvijanju procesa, testiranju i otkrivanju šta je to što donosi najbolje rezultate.

Mala škola marketing automatizacije predstavlja zbir mog znanja, iskustva stečenog u radu sa mojim klijentima.

Evo šta oni kažu o saradnji sa mnom i onome što je marketing automatizacija donela njihovim biznisima.

Dimitrije Ostojić

Mile Nedimović
global email marketign menadžer - SportVision

Marketing automatizaciju, koju svakodnevno koristim u poslu, za klijente, prvenstveno sam naučio kod Dimitrija.

On je jedan od pionira automatizacije na našim prostorima, i od njega sam naučio kako da pravim osnovne, ali i napredne automatizovane sisteme, koja je logika iza tih sistema, kako se koriste razni alati i na kraju kako da optimizujem te sisteme kako bih postigao željene rezultate. :)

Petar Masleša
Performance Marketing Lead - Hybrid Digital

Milan Vukašinović
marketing manager - NLP Institut Slavica Squire

Miloš Spasojević
CEO - Markephing/PhiStock

Kliknite na ikonicu zvučnika da uključite zvuk na testimonijalima

VIP članstvo

edukacija, zajednica, nagrade

VIP članstvom u Maloj školi marketing automatizacije dobijate momentalni pristup svim snimljenim lekcijama.

Deo lekcija će jednom nedeljno biti objavljivan na LinkedIn-u i YouTube kanalu, ali VIP članovi imaju pristup odmah.

Takođe, upisom dobijate pristup zatvorenoj zajednici u kojoj možete da postavljate pitanja i dobijete direktne odgovore od našeg tima bez mnogo čekanja. Tu su i ostali članovi sa kojima možete da delite iskustva, pomažete ili tražite pomoć, sarađujete i ko zna, možda pokrenete neku novi zajedničku priču.

Ideja nam je da pokrenemo aktivacije tokom edukacije tako da možemo da nagradimo najaktivnije članove kao i one koji su najuspešnije primenili marketing automatizaciju na svojim projektima.

U okviru VIP paketa možete da očekujete objašnjenja pojedinih elemenata automatizacije, ali i kompletnih automatizovanih procesa po nišama (npr automatizacija za prodaju knjige, automatizacija za koučeve, automatizacija za zubare, automatizacija za prodaju skupih proizvoda, automatizacija za SEO agenciju,...) što se neće deliti kao besplatan sadržaj.

Svi Vip članovi će imati pristup jednom Q&A Vebinaru mesečno gde prolazimo kroz njihove projekte i rešavamo konkretne probleme koje su imali tokom implementacije marketing automatizacije na svojim projektima.

Čekaju vas i specijalne ponude za alate za marketing automatizaciju kao i personalizovani paketi za vašu nišu ili zajednicu koju ste izgradili.

Neograničeni pristup edukativnom materijalu.

Mogućnost zarade u okviru affiliate programa (30% provizije za promociju programa).

Cena pristupa VIP edukativnom paketu iznosi $499

BONUSI

 • Lifetime pristup svim lekcijama i privatnoj grupi

 • Sat vremena konsultacije sa Dimitrijem gde izmapiramo ceo process marketing automatizacije a tvoj biznis

 • Ukoliko napravite nalog na Automarketeeru dobijate sat vremena setupa za vaš biznis gde bukvalno postavimo osnovni sistem automatizacije (koji smo prethodno izmapirali) da ga možete momentalno koristiti

 • Affiliate opcija promocije (30% commission)

Šta sve dobiješ VIP članstvom

50 video lekcija sa primerima iz prakse

Q&A vebinar svakog meseca

zatvorena zajednica za deljenje znanja

mogućnost zarade kroz affiliate program

Zašto da učiš o marketing automatiziciji baš od mene

Dimitrije Ostojić
marketing automation expert

Ako ćeš da uložiš svoje vreme i novac u učenje, u unapređivanje svog biznisa onda izaberi pravog mentora za taj posao.

Kada se danas spomene makreting automatizacija na Balkanu, Dimitrije je prva asocijacija za to.

Jedan od članova "stare garde" sa više od 20 godina u digitalnom marketing, uspešno vodi svoju agenciju Default design sa kojim je sarađivao sa velikim brojem klijenata iz različitih niša nudeći im samo jedno - rezultate.

Na osnovu te potrebe specijalizovao se u oblasti leadgenerationa i marketing automatizacije.

Bio je organizator 5 online konferencija LeadCon (prva online konferencija na ovom prostoru) na temu marketing automatizacije gde je doveo najveće svetske i domaće stručnjake iz ove oblasti i time pokušao da edukuje ljude na našem tržištu kako da primene ove principe za rast svog biznisa.

Iza sebe ima nekoliko veoma uspešnih edukativnih programa, preko 200 live vebinara i desetine nastupa na konferencijama i u podcastima kao što su Biznis priče, Pojačalo, Surove strasti, DigiTalk, Hub Cast, Leadpages, i mnogi drugi.

Na terenu je svaki dan. Među preduzetnicima i njihovim klijentima. Dodajte tome i posete prestižnih konferencija, neprestano učenje o novim trendovima, tehnologijama, alatima, usavršavanje.

Iskoristi maksimum iz ovog programa

Prijavi se na VIP paket i otključaj sve opcije

Cena VIP paketa iznosi $499

NAPOMENA: Trenutno je snimljeno i postavljeno oko 20% programa, s tim što se lekcije snimaju svaki dan i ubacuju u sistem (obaveštenja o novoj lekciji dobijate na našoj privatnoj grupi). Plan je da sve lekciju budu snimljene i postavljene do sredine jula 2024.

Često postavljena pitanja

Koja je razlika između besplatnog programa i VIP paketa?

Glavna razlika je u broju lekcija i pristupu svim lekcijama. U okviru VIP paketa dobijate momentalni pristup svim snimljenim lekcijama dok kod besplatne opcije morate čekati svaki utorak da biste pogledali novu lekciju.

U okviru VIP pakete dobijate dvadesetak lekcija koje nećemo deliti besplatno, a fokusirane su na osnovne elemente marketing automatizacije i konkretne case study projekte po nišama koje možete momentalno primeniti na svom biznisu ili biznisu vašeg klijenta.

Lekcije koje ćemo deliti besplatno obrađuju pojedinačne procese bez povezivanja tih procesa u sistem.

Da li mogu da platim preko računa firme?

Naravno da možeš. Samo nam pošalji mejl na [email protected] sa podacima svoje firme i mi ćemo ti proslediti profakturu za plaćanje.

NAPOMENA: pri slanju profakture/fakture na navedenu cenu dodajemo PDV.

Da li je pristup edukativnom materijalu vremenski ograničen?

Nije.

Ja snažno verujem da svako treba da prolazi kroz edukativni program tempom koji mu najviše odgovara i da se s vremena na vreme treba vratiti na lekcije koje su mu baš u tom trenutku potrebne.

Zbog toga smo kao BONUS uveli opciju neograničenog pristupa svim edukativnim materijalima iz ovog paketa.

Potrebna mi je pomoć kod mog projekta. Šta da radim?

Ukoliko si deo VIP programa prva stvar je da pitaš na našoj privatnoj grupi kako bi ti neko od administratora ili polaznika pomogao.

Druga stvar je live vebinar koji organizujem jednom mesečno za sve VIP članove gde prolazimo konkretne situacije koje ste imali pri implementaciji marketing automatizacije.

Treća opcija je da za najaktivnije VIP članove snimio novu lekciju za program i uključimo konkretan problem koji oni imaju kao konkretnu lekciju.

Šta ako želim da neko umesto mene postavi ceo sistem za marketing automatizaciju?

Tu smo za tebe. Samo nam pošalji upit na [email protected] i mi ćemo zakazati sasanak kako bismo videli kako ti možemo pomoći.

Koje alate za marketing automatizaciju koristite?

Sve lekcije su fokusirane na principe postavke marketing automatizacije tako da su univerzalno primenjuje na sve ozbiljnije alate za marketing autoamtizaciju.

U ovom programu primere smo pokazivali na nekoliko alata

Drip - za ecommerc marketing automatizaciju
AutoMarketeer - all in one CRM solution

Kakve affiliate opcije imate i kako da postanem affiliate partner?

Za sve VIP članove obezbedili smo opciju affiliate promocije ovog edukativnog programa i to sa 30% provizije za svaki prodat paket ukoliko je došao sa vašeg affiliate linka.

Affiliate program se aktivira kada pređemo na punu cenu programa tako da možete da očekujete čak $150 zarade po svakom prodatom VIP paketu.